Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Cafcaflı sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Kanatlar süresince münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein takviye plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

çatı dışı yangın merdivenleri, ekseriya binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve emniyetliği tedarik etmek midein inceden inceye tasarlanır.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı ilkin olgunlaşmak üzere kullanma amacına ve kullanan kişi sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birsonsuz insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanoğluın hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini Yapı dâhili yangın merdivenleri, insanoğluın binadan emin bir şekilde çıkmalarını sağlar ve evgin pozisyon tahliyesini kolaylaştırır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli radde ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar coşkunluke dayanıklıdır.

özge bir şpeş ise bapların tamamıyla degaje duracağı yangın kapısı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve meydanda şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk mimarinın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, örgünın tasarruf sınıfı kadar faktörler koygun olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap pusulası ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

If you do not want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları kararlı olarak bünyelmalıdır. Bapnın iyi çdüzenışmasını temin etmek kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet bünyelmalıdır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak değteamülmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en isabetli fiyata satın soldurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page